IP MAN 2



Keren banget deh ni film!!! Pengen nonton lagi!!!

2 comments:

anak adam tulen said...

pancen apik iki film, btw, koe nglebokke video ne ki pie?upload meneh po?

Zeemy said...

@anak adam tulen
iyooo manteb.. luweeeh manteb sko sing pertama.. sing prtama kungfu vs karate, sg keloro kungfu vs boxing.. ssok sg ketelu kungfu vs puncak silat wkekekek..
nglebokene mink garek copas kode video ng new post kog..

Post a Comment